Wedstrijd PPSC duurde net iets te lang

 

Schiedam – PPSC heeft zaterdag een punt gepakt tegen Maense. Lang leek het erop dat de Schiedammers de punten in eigen huis zouden halen,  echter scoorden de gasten in de blessuretijd de 3-3. ‘PPSC blijft hierdoor op een vierde plaats staan en kan zich opmaken voor de stadsderby van volgende week tegen Hermes DVS.

PPSC stond al binnen de 10 minuten op een comfortabele 2-0 voorsprong. Eerst was het Stephan Bronwasser die met een prachtige vrije trap de openingstreffer scoorde. Enkele minuten later verdubbelde Nick de Cuba score. ‘PP’ dat hierna enkele kansen kreeg om de score te verhogen kreeg nog voor rust de deksel op zijn neus. Eerst was het Maense die vanuit een onterecht gegeven penalty de aansluiting maakte en pal voor rust kwam zelfs de gelijkmaker op het scorebord.

In de tweede helft bleef PPSC naarstig op zoek naar de winnende treffer. Invaller Rick Beumer wist deze ook te maken. Toch ging de zege niet naar de Schiedammers. Dik in blessuretijd scoorden de Rotterdammers de gelijkmaker.

Trainer Jeremy Hagestein prees toch de mannen van zijn selectie. “We hebben ons niet laten intimideren en zijn blijven knokken voor de overwinning. Toch voelde je de gelijkmaker wel aankomen en hebben we ons tegen deze fysieke en verbaal aanwezige ploeg aardig staande weten te houden”, sprak Hagestein die wel vind dat zijn ploeg zeker bij de eerste vier zou moeten eindigen.

 

 

 

 

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Elijah Valk

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com