PPSC start oefencampagne met overwinning

Schiedam – PPSC is de oefencampagne begonnen met een prima 3-0 overwinning op VEP. De ploeg van de officieus debuterende oefenmeester Jeremy Hagestein kwam op voorsprong door een doelpunt van debutant Nigel de Bruijn.
Een fantastische snelle aanval over de linker flank door vlijmscherpe steekpass van uitblinker Joran de Bruin op opkomende linksback Kevin de Krieger (overgekomen van Zwaluwen) die met een scherpe voorzet inspeelde op inkomende Rens van Doorn betekende de 2-0.
Stephan Bronwasser bepaalde na fraaie en snel uitgevoerde combinatie de eindstand: 3-0

“Als trainer ben ik zeer tevreden met de gedreven instelling, conditie en goed georganiseerde team prestatie. “Een zwaluw maakt nog geen zomer”, maar met deze groep gaan we nog een mooi seizoen beleven, waar spelers en toeschouwers elke week opnieuw naar uit gaan kijken.
Er is voldoende concurrentie wat goed is voor de ontwikkeling van onze jonge spelers, waar ervaring en jeugdigheid met een gepassioneerde staf gaan werken aan fris en aanvallende speelwijze.” aldus Hagestein.

Aanstaande dinsdag wacht de Schiedamse vierdeklasser thuis een nieuwe uitdaging tegen reserve 1ste klasser Neptunes/Schiebroek 2. De aftrap is om 20.00 uur.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl