PPSC ten onder tegen Leonidas

 

Schiedam – PPSC heeft na de 3-3 van afgelopen week tegen stadsgenoot HBSS, zijn tweede bekerwedstrijd verloren. Derdeklasser Leonidas was met 1-4 te sterk”, sloot Hagestein af.

Trainer Jeremy Hagestein kan zijn ploeg alleen maar complimenten geven vandaag. ,,Leonidas is een hele sterke ploeg. Wij waren misschien wel wat euforisch na afgelopen week. We wisten na een achterstand, via een treffer van  Stephan Bronwasser op 1-1 te komen. Tot aan de 28ste minuut ging het dan ook goed, maar na de rode kaart van Sven Botter, viel ons plan wel in duigen. Die rode kaart (neerhalen doorgebroken speler), was overigens wel terecht, maar gezien het wedstrijdbeeld vond ik een gele kaart meer terecht. In de tweede helft speelden we iets anders, maar wisten zij toch nog naar 1-4 uit te lopen. Wel vind ik die  score wel een beetje geflatteerd. Al met al een goed leermoment, tegen een sterke tegenstander.

Zaterdag 15 september speelt ‘PP’ zijn laatste poulewedstrijd, wanneer het in een uitduel zal uitkomen tegen Zestienhoven. Een week later spelen de Schiedammers om het ‘echie’, wanneer het voor de competitie in Rotterdam zal spelen tegen Spartaan’20.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com