Sterk PPSC laat HBSS ontsnappen

Schiedam – PPSC heeft in de eerste wedstrijd van de bekercompetitie een zeer goede indruk achtergelaten. De ploeg van de nieuwbakken oefenmeester Jeremy Hagestein speelde op sportpark Harga een zeer degelijke partij en kwam Stephan Bronwasser op voorsprong. De thuisploeg wist echter nog voor rust aan de goede kant van de score te komen toen Roy van Zon en Nigi Klepke het net wisten te vinden. PPSC liet in het eerste bedrijf tal van mogelijk om verder uit te lopen onbenut.

Nadat Stephan Bronwasser de stand na de rust gelijk had getrokken was het Pieternella die de derde klasser alsnog naar de overwinning leek te schieten maar 10 minuten voor tijd wist Laurens alsnog de dikverdiende gelijkmaker binnen te schuiven. Dat de bezoekers er hierna niet met de overwinning vandoor gingen, was gezien het aantal kansen, een wonder.
“Alle complimenten voor PPSC,” keek Wolters terug op het treffen. “Als we voor rust met 1-5 achterstaan hebben we niets te vertellen. Ik hoop dat dit een goede les is voor ons.”


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl