PPSC veel te sterk voor SVV

Schiedam – Voor de voetballers van SVV is de gifbeker nog altijd niet leeg. De stadsderby tegen PPSC was sportief en het aankijkwn waard, maar na het eindsignaal waren de cijfers andermaal keihard: 0-5.

Waar SVV met hard werken probeert zijn eerste winstpunten te peuren, daar was het voor PPSC zaak het thuisverlies tegen Hermes DVS (1-5) grondig uit te wissen. Op het kunstgras van SVV hielden beide ploegen elkaar in de eerste redelijk in balans. Vlak voor rust zette Rick Beumer de 0-1 ruststand op het bord, Volgens zijn trainer Jeremy Hagestein had zijn doelpunt iets weg van de 1988-volley van Marco van Basten in de EK-finale.

SVV, dat in de 1e volgens trainer Fouad el Akhloufi met meer doelpunten had moeten voorstaan, kreeg na de thee met een opponent te maken die veel hoger stond. PPSC kwam meer in zijn spel en de gastheren moesten steeds meer achteruit.

Er kwamen kansen, volop, en een nieuwe nederlaag konden de roodgroenen niet meer afwenden. Een mooie vrije trap van Haroun Boutaybi (0-2), jeugdspeler Wesley van der Heijden (foto)  (0-3), Haroun Boutaybi (0-4) en en Stan de Bruin het eindschot (0-5). Zo blijven de mannen van Harga puntloos onderaan bungelen in de 4e klasse G en is PPSC een gevaarlijke outsider.
Door: Ton de Leede
Foto: Mischa Keemink

Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl