PPSC verrassend ten onder tegen TOGB

 

Berkel en Rodenrijs – PPSC is gisteren tegen een flinke domper opgelopen. De nummer twee verloor in Berkel en Rodenrijs van TOGB met 3-1. Door dit resultaat zakken de Schiedammers naar de derde plaats en staan zij nu zeven punten achter koploper Victoria’04 met een wedstrijd meer gespeeld.

Een fel en compact spelend TOGB kwam na ruime tien minuten spelen op voorsprong, nadat een vrije trap in Schiedams doel belandde. PPSC wist zijn rug te rechten en kwam via een prachte inswinger van Rick Beumer op gelijke hoogte.

In de tweede helft begon PPSC nog wel voortvarend, maar had het moeite met het fysieke spel van de thuisploeg. Uit een counter scoorde TOGB de 2-1, waarna PPSC één op één ging spelen. Hierdoor kwam er uiteraard meer ruime vrij, waardoor de thuisploeg de score naar 3-1 wist te tillen. PPSC probeerde nog wel de aansluiting te scoren, maar deze kwam niet in zicht en verloor het enigszins terecht.

Trainer Jeremy Hagestein, baalde uiteraard van deze nederlaag. ,,Dit hoort bij het voetbal, zegt men.  We hadden een uitstekende voorbereiding waarin we goede oefenwedstrijden speelden en wonnen. Verschil is wel dat er nu druk op de wedstrijd lag in tegenstelling tot die oefenwedstrijden. Ook weet TOGB dat wij het goed doen en wisten zij zich prima te bewapenen.  Dit deden zij door zich goed neer te zetten en speelden zij echt als collectief. Ook deden zij er alles aan om het ons moeilijk te maken. Dit verlies is zuur, maar ik kan ook relativeren, want we moeten eerst naar onszelf kijken. Ook vind ik dat het seizoen nog lang is, ondanks de achterstand op Victoria’04. Het vertrouwen in de spelers blijft echt wel, maar we zullen hiervan moeten leren. Kortom het verlies nemen en weer verder gaan”, sprak de Schiedamse coach.

Komende zaterdag wacht PPSC een stadsderby wanneer SVV naar sportpark Thurlede komt.

  

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Elijah Valk

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com