Programma Schiedams kampioenschap

Schiedams voetbal kampioenschap
SCHIEDAM – SVDPW heeft met pijn in het hart moeten afzeggen voor het Schiedams kampioenschap dat aankomende zaterdag 6 juni wordt gehouden op het terrein van SVV.
De ploeg van oefenmeester Toon Wolters staat aankomende zondag, een dag na het evenement, in de finale van de nacompetitie en zal bij winst promoveren naar de eerste klasse,” Ik kan echt niet anders,” liet Wolters dinsdagavond aan de organisatie weten. ” Door schorsingen en blessures ben ik echt gedwongen om af te zeggen. ik baal hier echt enorm van want ik had hier echt graag bij geweest maar dit is echt overmacht,” vervolgt Wolters,  die aangaf ondanks dat zijn team niet meevoetbalt, zeker aanwezig te zijn op de dag zelf. ” Dit blijft een geweldig initiatief waar veel tijd in is gestoken dus ik ben er zeker bij,” besluit hij.

Organisatielid Marvin Janssen heeft alle begrip voor de situatie ,” het is heel erg jammer maar hier kun je alleen maar begrip voor hebben, wij wensen SVDPW dan ook alle goeds in de finalewedstrijd en hopen dat ze zondag als eerste klasser terugkeren naar Schiedam,” sprak hij net na het bericht

2 poules:

Door het wegvallen van SVDPW heeft de organisatie van het Schiedams kampioenschap snel geschakeld en besloten dat het toernooi een minimale verandering zal ondergaan.
De twee ploegen uit de poule C van SVDPW (Excelsior’20 en SVV (za)) zijn inmiddels door middel van loting ondergebracht in de twee poules A en B.
De twee poules zien er nu als volgt uit:

Poule A  PPSC, SVV (zo), KethelSpaland (za), Excelsior’20

Poule B: KethelSpaland (zo), HBSS, Hermes DVS (zo), SVV (za)

De wedstrijden duren 2×20 minuten (direct wisselen). De nummers 1 spelen de halve finale tegen de nummers twee uit de andere poule.

Het wedstrijdschema komt er hierdoor als volgt uit te zien: klik even op het schema dan wordt hij groot en goed leesbaar !

schiedams kampioenschap poule fases

Schiedams kampioenschap finales

 

[slideshow_deploy id=’3595′]

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl