PSV en PEC Zwolle furieus: ‘Als ze Ajax echt willen helpen verplaats dan de bekerklassieker’

Zowel PSV als PEC Zwolle heeft furieus gereageerd op het verplaatsen van het competitieduel tussen Ajax en PEC Zwolle. De KNVB heeft in haar wijsheid besloten Ajax extra rust te geven en het duel tussen Ajax en PEC Zwolle te verplaatsen.

Dat schiet onder meer in het verkeerde keelgat van PEC Zwolle voorzitter Adriaan Visser. Visser oppert een andere voorstel. ‘Wat een onzinnig competitievervalsend KNVB-besluit’, aldus PEC-voorzitter Adriaan Visser via Twitter. ‘Als ze Ajax willen helpen verplaats dan de bekerwedstrijd op 27 februari tegen Feyenoord. Dan kan de competitie normaal doorgang vinden!’

Ook bij PSV is het verplaatsen niet in goede aarde gevallen. ‘Een bekerwedstrijd verplaatsen had minder ellende opgeleverd voor de competitie’, laat hij via een tweet weten. ‘PSV is voorstander om Europees spelende teams te helpen in het competitieschema. Kwaadheid richt zich op de KNVB (Bluyssen) die alle gemaakte afspraken eenzijdig, zonder overleg, heeft veranderd,’ stelt Algemeen Directeur Toon Gerbrands.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl