Redouan el Yaakoubi eerste aanwinst voor Excelsior

Excelsior Rotterdam heeft de eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen binnen. De ambitieuze en fanatieke centrale verdediger Redouan el Yaakoubi (25) heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor twee seizoenen met een optie voor nog een jaar.

,,Wij willen vanaf volgend jaar weer fris en herkenbaar voor de dag komen en zijn nadrukkelijk op zoek naar spelers die bij deze ambitie passen’’, stelt algemeen directeur Ferry de Haan. ,,Redouan el Yaakoubi past nadrukkelijk in dat plaatje. Hij kwam relatief laat in het betaalde voetbal terecht, maar heeft met Jong FC Utrecht en Telstar laten zien dat hij niet alleen flinke stappen heeft gezet, maar ook dat hij over een enorme winnaarsmentaliteit beschikt. Bij ons wil hij de volgende stap in zijn ontwikkeling gaan zetten en wij vinden dat hij een speler is die binnen onze visie past.’’

,,Ik houd niet van verliezen’’, zegt Redouan el Yaakoubi zelf. ,,Niet van wedstrijden verliezen, maar ook niet van duels verliezen. Als dat gebeurt laat ik dat merken, dan ben ik wel iemand die zijn mond opentrekt. Ik ben heel ambitieus, kan het niet begrijpen als mensen zonder ambities of doelen leven. Zo zit ik niet in elkaar. Ik vind dat je elke dag de beste versie van jezelf moet zijn.’’

Juist met deze mentaliteit moet hij een bijdrage gaan leveren aan de ambities van Excelsior. ,,Ik ga altijd voorop in de strijd en probeer anderen daarin mee te nemen. Excelsior is een grote club. Veel mensen kijken naar Excelsior, de club heeft niet voor niets jaren in de Eredivisie gespeeld. Er zijn heel veel jongens die via Excelsior een mooie stap hebben gezet en ik hoop dat ik dat ook kan doen. Maar het belangrijkste is om mijn uiterste best te doen en de club verder te helpen.’’

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl