Rematch tussen Rico Verhoeven en Badr Hari

‘s Werelds grootste kickboksorganisatie GLORY kondigt vandaag de langverwachte rematch aan tussen Rico ‘The King of Kickboxing’ Verhoeven (55-10, 16 KO’s) en Badr Hari (106-13, 1 NC, 92 KO’s). De twee aartsrivalen zijn headliner van GLORY: COLLISION 2 op zaterdag 21 december in de GelreDome in Arnhem.

Wanneer de twee op 21 december in de ring stappen, is het bijna op de dag af drie jaar geleden dat ze voor het eerst tegenover elkaar stonden. Hun headline-gevecht op GLORY COLLISION in december 2016 was destijds het grootste gevecht in de geschiedenis van het kickboksen, een predicaat dat nu naar deze langverwachte rematch uitgaat.

Tijdens hun eerste gevecht was het spannend tot de tweede ronde, toen Hari de strijd moest staken vanwege een armblessure. Verhoeven werd tot winnaar uitgeroepen via technisch knock-out (TKO).

Fans van over de hele wereld hebben sindsdien herhaaldelijk gevraagd om een rematch, en ondertussen zijn de verwachtingen alleen maar hoger opgelopen. De GLORY: COLLISION 2-rematch van vijf rondes wordt verreweg het grootste gevecht in de geschiedenis van de sport en zal 2019 in epische stijl afsluiten.

“Dit is het gevecht dat iedereen wil zien. En let op mijn woorden, ik maak altijd af waar ik aan begonnen ben. Wegrennen heeft geen zin dit keer”, aldus Rico Verhoeven. Badr Hari zegt over de rematch: “Ik weet precies wat ik van dit gevecht mag verwachten, maar hij heeft geen idee wie hij tegenover zich krijgt. Hij zal voor het eerst tegenover de echte Badr Hari staan.”

“Miljoenen mensen over de hele wereld hebben hierop gewacht. Dit is het gevecht dat de fans willen zien, het is het gevecht dat Rico wil en het is het gevecht dat Badr wil” aldus Marshall Zelaznik, CEO van GLORY. “Dit is het grootste gevecht in de geschiedenis van de sport, en het is GLORY gelukt om het voor elkaar te krijgen om 2019 op deze grandioze manier af te sluiten.”

De exclusieve voorverkoop gaat van start op een nader aan te kondigen tijdstip voor fans die zich hebben geregistreerd op glorykickboxing.com.

Details over de tv-uitzending op Veronica tv en andere gevechten op de fight card van GLORY: COLLISION 2 worden in de komende weken bekend gemaakt.

Ga naar glorykickboxing.com en volg GLORY’s officiële social media-kanalen voor het laatste nieuws.

Over GLORY

GLORY, opgericht in 2012, is eigendom van GLORY Sports International (GSI). Een professionele aanbieder van martial arts gevechten en televisiecontent, met kantoren in Denver, Amsterdam en Singapore. Het programma- aanbod van GLORY is te zien in meer dan 200 landen. De regels van GLORY kickboksen zijn gebaseerd op een mix van verschillende gevechtsdisciplines waaronder karate, Muay Thai, Taekwondo en traditioneel boksen. Meer informatie: Facebook, Twitter en www.glorykickboxing.com.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl