Schiedam – Na drie jaar van toegewijde dienstverlening als hoofdcoach van Heren 1 bij honkbal- en softbalvereniging SV&HV Schiedam, heeft Richard Brown besloten om zijn werkzaamheden per direct neer te leggen om persoonlijke redenen. Dit vertrek laat een vacature achter die de vereniging nu zal gaan invullen. Oud-selectiespelers Sander Bol en Roeland Offermans nemen de laatste week de honneurs waar.

Richard Brown trad in 2021 in dienst bij SV&HV Schiedam. De behaalde resultaten waren niet onverdienstelijk. In een (door corona) verkort 2021 eindigde het selectieteam op een iets wat matige zevende plaats. In 2022 herpakte het team zich en streed het tot het einde van het seizoen om het kampioenschap. Helaas grepen de Schiedammers mis en eindigde het op een gedeelde tweede plaats. Ook dit seizoen is het eerste honkbalteam van betekenis en staat het momenteel op de tweede plek. Naast Heren 1 had Richard Brown dit jaar ook het Onder 21-team onder zijn hoede. Met dit team streed Brown momenteel om het kampioenschap in de eerste- en tevens hoogste klasse voor deze leeftijdscategorie.

De vereniging dankt Richard Brown hartelijk voor zijn waardevolle bijdrage en zijn toewijding gedurende de afgelopen jaren. Met dit afscheid start ook direct de zoektocht naar een nieuwe hoofdcoach voor Schiedam Honkbal 1. “We gaan op korte termijn om de tafel om het plan voor 2024 concreet te maken. Hierbij gaan we in ieder geval op zoek naar een nieuwe coachingstaf die past bij deze jonge en talentvolle groep,” aldus Mitchell Korpel, Technisch bestuurslid.

Avatar foto

DoorElijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com