SV&HV Schiedam wint avondwedstrijd

Schiedam – Op vrijdagavond 8 september vond voor de honkballers van SV&HV Schiedam de uitwedstrijd tegen Eurostars plaats. De thuiswedstrijd eerder dit seizoen werd met 19-6 gewonnen.

Na de eerste drie innings keek Schiedam tegen een 4-3 achterstand aan en leek het erop dat het een pittige klus ging worden tegen de geroutineerde ploeg van Eurostars. Maar in inning 4 sloeg Schiedam erop los en scoorde het 10 punten. 4-13 begin 4.

Startend werper voor Schiedam, Gino Spruit Bleeker, kreeg vervolgens in inning 4, 5 en 6 geen enkel punt meer tegen. Hij gooide 6 uitstekende innings waarin geen enkel punt op zijn naam kwam en hij maar 5 honkslagen tegen kreeg.

Schiedam wist in inning 5, 6 en 7 zelf nog 5 keer te scoren. Mede door toedoen van Tjeerd Boer en Dario Spruit Bleeker die uitblonken aan slag, beide mannen wisten 4 hits te noteren.

De wedstrijd werd in het slot gegooid door de voor even teruggekeerde closer Roeland Offermans. Eindstand 4-18.

Over twee weken speelt Schiedam haar laatste wedstrijd van het seizoen. Op 24 september komt Wombats op bezoek in Schiedam waar om 14:00 de eerste bal wordt gegooid.

Beste slagmensen:
4 uit 4 Tjeerd Boer
4 uit 5 Dario Spruit Bleeker
2 uit 4 Rick Bol

Foto: Cees van Tol

Avatar foto

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com