Rinus Schrijver trainer SVV (zo) in oprichting

Oefenmeester Rinus Schrijver zal komend  seizoen de scepter gaan zwaaien over de Zondagselectie van  SVV in oprichting.
“SVV is zeer verheugd in de komst van Rinus Schrijver, In het verleden werkzaam bij Botlek, FC IJsselmonde (zo), sv Charlois (zo) en recent bij vv Kethel Spaland (zo).” Laat de club bij monde van voorzitter Pim Koning weten.
“Rinus gaat aan de slag om SVV zondagselectie weer op de kaart te zetten. Rinus had bij vv Kethel Spaland te kennen geven aan het eind van het seizoen 2019-2020 te stoppen als trainer. “Het is mooi geweest vond Rinus”. Jarenlang trainer geweest en de nodige successen geboekt en  gevierd. Echter door de situatie waarin wij verkeren door de Corona pandemie en het abrupt stoppen van de competitie is alles in een ander daglicht komen te staan.
Vanaf de algehele stop heb ik mijn spelers niet meer gezien en door het abrupte einde van de competitie geen afscheid kunnen nemen. Rinus geeft aan dat hij met plezier gewerkt heeft bij vv Kethel Spaland met een goeie groep echter ik had mijn afscheid al aangekondigd maar hier kwam abrupt eerder een einde aan.
“Niet zo lang geleden werd ik benadert door Mario Krabbendam (manager voetbalzaken) en Pim Koning (voorzitter) met het verhaal dat zij op zoek zijn naar een trainer die de Zondagselectie weer op kaart gaat zetten. Rinus Schrijver zou hier de geschikte kandidaat voor zijn. Na een aantal goede gesprekken werd het enthousiasme gewekt en gaf Rinus aan deze uitdaging graag aan te willen gaan. Niet alleen voor Rinus maar ook voor SVV is het een uitdaging deze missie te laten slagen en moet voor de zondag weer gebouwd worden aan fundament. En als het fundament gelegd is kijken wij zeker naar boven kijken want die ambitie is er.
“We kunnen nog wel een aantal goede spelers kunnen gebruiken. Vanwege de Corona crisis is het lastig om bij elkaar te komen maar is je enthousiasme gewekt neem contact op met onze manager voetbal zaken Mario Krabbendam (06-21895724)”

Bron: SVV
Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl