Robin Hos completeert herkenbare VFC(zo) selectie

VLAARDINGEN – Ook aankomend seizoen zal VFC (Zo) het seizoen beginnen met een selectie die vrijwel geheel uit zelfopgeleide spelers bestaat. Vrijwel de gehele zondagselectie blijft in tact, aangevuld met enkele gerichte versterkingen. Waar het zondag voetbal langzaam uitsterft in West II, kan VFC met trots melden dat er weer twee volwaardige selectie elftallen aan de aftrap van het nieuwe voetbalseizoen zullen staan. En ook nog eens vrijwel geheel bestaand uit eigen jeugdspelers!

Waar het voorjaar door veel verenigingen wordt gebruikt om spelers van buitenaf aan te trekken om hun selectie voor het aankomend seizoen op peil te brengen, wordt er bij VFC met name intern naar aanvulling voor de selectie elftallen gezocht. Aankomend seizoen zullen opnieuw enkele spelers de overstap maken vanuit de jeugdopleiding van VFC naar de zondagselectie van VFC. Mats Broek en Daan Bosch zullen de overstap maken van VFC JO19-1 naar VFC (Zo). De jeugdopleiding van VFC levert hiermee opnieuw twee ruwe diamanten af. Bram van Rij komt over van de VFC zaterdagselectie, maar doorliep eveneens de gehele jeugdopleiding van VFC. Robin Hos is de enige aanwinst zonder VFC verleden.

Robin Hos:
Robin Hos is de enige speler die dit seizoen neerstrijkt bij VFC zonder enig VFC verleden. De goalie is echter geen onbekende voor de Vlaardingers. Hos komt over van KethelSpaland (Zo) en heeft een verleden bij stadsgenoot Victoria’04 en oud buurman, het vroegere RK WIK.

Daan Bosch:
Daan Bosch is middenvelder. Bosch is teruggekomen op zijn beslissing om aan te sluiten bij de zaterdagselectie van VFC, en kiest voor zondagvoetbal bij VFC. Dit 18-jarige talent doorliep de gehele jeugdopleiding van VFC en komt over vanuit de JO19-1 van VFC.

Mats Broek:
Mats Broek is middenvelder. Broek doorliep eveneens de jeugdopleiding van VFC en komt over uit de JO19-1 van VFC.

Bram van Rij:
Bram van Rij zal over komen van de zaterdagselectie. De spits zal aankomend seizoen zijn geluk gaan beproeven bij de zondagselectie. Van Rij speelde twee seizoenen voor de zaterdagselectie van VFC en doorliep de gehele jeugd opleiding van de club.

Vertrekkend speler:
Naast de komst van deze vier spelers zal de zondagselectie ook afscheid nemen van een speler. Casper Ketting zal vanaf komend seizoen geen deel meer uitmaken van de zondagselectie van VFC. We bedanken de ervaren doelman voor de bewezen diensten de afgelopen seizoenen.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl