Robin van Persie: ‘Ik ga er alles uit halen wat er in zit’

Rotterdam – Tijdens de eerste persconferentie van Robin van Persie gaf de voetballer aan uit te kijken om bij zijn jeugdliefde Feyenoord aan de slag te gaan. ‘Ik ga keihard aan de slag en extra trainen om op mijn oude niveau te komen. Ik voel mij op dit moment prima maar moet nog wedstrijd fit worden dat is een verschil en heeft tijd nodig. Ik wil van waarde zijn voor het team en ga spelen waar de trainer mij nodig heeft. Ik ga er vol voor en er alles uithalen wat er in zit’ liet de sterspeler weten.

Foto: printscreen


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl