Robin van der Ende gaat twaalfde seizoen in bij Excelsior Maassluis

Het is Excelsior Maassluis wederom gelukt om een speler langer aan zich te binden. Tijdens het trainingskamp in Torremolinos heeft Robin van der Ende aangegeven óók volgend seizoen spelers te zijn van Excelsior Maassluis. De sympathieke inwoner van Maasdijk zal na de zomer beginnen aan zijn 12e seizoen (!) in de hoofdmacht.

,,Ik ben blij om weer een jaar verlengd te hebben bij de club. Daarnaast ben ik ook zeer trots dat ik aan mijn 12e seizoen bij de A-selectie ga beginnen”, reageert Van der Ende op de contractverlenging.

Met clubjongen Robin van der Ende beschikt Excelsior Maassluis dus óók komend seizoen over een brok ervaring. De linksbenige verdediger doorliep de gehele jeugdopleiding van Excelsior Maassluis en is op dit moment – samen met Vincent van den Berg – de langstzittende speler binnen de selectie.

Excelsior Maassluis is dan ook blij dat Robin van der Ende volgend seizoen deel uit blijft maken van de selectie en wenst Robin heel veel plezier en succes.

Selectie 2020-2021 tot nu toe:
Jean-Paul van Leeuwen, Daan Smith, Sefa Kurt, Vincent van den Berg, Kevin Dercks, Jamie den Hartog, Daan Blij, Gabri Urbanus (TOGB), Redouan Omar Ouali, Giovanni da Fonseca, Sekou Sylla, Robin van der Ende.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl