De Romph en van Loenen verlengen bij VFC

Het bestuur van VFC is verheugd te mogen mededelen dat Raymond de Romph volgend jaar wederom de zondagsmannen onder zijn hoede blijft nemen.
Voor de zaterdag zal ook Bas van Loenen aanblijven bij de geel/zwarten. Het team van Bas draait goed mee in de vierde klasse waarin de Vlaardingse voetballiefhebbers hun hart op kunnen halen met de vele derby’s. 

Het is een roerig seizoen voor VFC. Voor het eerst in het 104-jarig bestaan is er naast een senioren zondag selectie ook een zaterdag selectie. En dat is niet zonder gevolgen gebleken. De zo succesvolle zondagselectie onder leiding van Raymond de Romph die meer dan goed mee kon draaien in de zondag tweede klasse onderging een behoorlijke aderlating. De helft van de zondagselectie stapte voor het begin van de competitie over naar de zaterdagtak waar trainer Bas van Loenen voor het eerst als hoofdtrainer de scepter ging zwaaien. De uitstroom betekende ook dat het succesvolle tweede zondagteam werd teruggetrokken uit de competitie.

Het eerste zondagteam heeft het lastig en dit was te verwachten. Echter met behoorlijk spel krijgen de

mannen van Raymond de Romph zeker niet altijd wat het verdient. De traditie wil dat VFC zondag overigens de tweede helft van het seizoen altijd een stuk beter draait en we maken ons dan ook geen zorgen over de vraag of VFC volgend seizoen ook nog gewoon in de 2e klasse speelt.  De wens om een tweede senioren elftal in te schrijven zal vooralsnog een wens blijven.
Het bestuur van VFC heeft besloten om voor het seizoen 2018-2019 nog geen 2e elftal in te schrijven voor de zaterdagcompetitie.
We wensen beide heren een succesvolle tweede seizoenshelft toe en zijn blij dat ze ook volgend seizoen onze standaardteams onder hun hoede blijven houden.
Bestuur van VFC

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl