Sparta verliest ongelukkig van FC Utrecht door late goal

UTRECHT – Sparta Rotterdam heeft lang stand gehouden in de Galgenwaard in de woensdagavondwedstrijd tegen FC Utrecht. Lange tijd verdedigden de Rotterdammers uitstekend, waarbij ze bovendien de beste kans van de wedstrijd kregen. Uiteindelijk viel het doelpunt toch aan de andere kant: 1-0.

De eerste helft van het duel speelde Sparta ver teruggetrokken. De vijf mans verdediging die Advocaat het veld in gestuurd was voornamelijk aan het tegenhouden. FC Utrecht kreeg de bal en deed hiermee vrij weinig, waardoor doelman Huth na 45 minuten nog steeds zijn doel schoon hield.

In de tweede helft lieten de Rotterdammers iets meer van zich horen en kregen ze zelfs de betere kansen. Eerst kon Holst vrij inschieten op doelman Jensen, maar even later was het Duarte die Sparta op voorsprong had moeten schieten. Oog in oog met Jensen faalde de jongeling echter in de afronding. Even later kreeg Sparta de deksel op de neus, doordat invaller Görtler laat de 1-0 binnenschoot.

Zo verloor Sparta op ietwat ongelukkige wijze in Utrecht en staat de ploeg nog steeds op een laatste plaats in de Eredivisie, met 14 behaalde punten.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Avatar foto

Leon van Voorst

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl