Ruim 5000 bezoekers naar Kasteel voor familiedag

Rotterdam – Ruim 5.000 supporters waren zaterdag naar Het Kasteel gekomen voor de jaarlijkse Familiedag. Om 12.00 uur opende Het Kasteel haar poorten en stroomden de Denis Neville- en Kasteeltribune langzaam vol. Tussen de aanwezigen waren ook NAC-supporters te vinden, die gezamenlijk met de Spartanen de onderlinge ontmoeting tussen beide ploegen bekeken, die door Sparta gewonnen werd (3-0). De Bredase supporters haalden revanche door de Andro Knel Bokaal toe te eigenen (1-6).

Voor de wedstrijd werd de selectie en staf voorgesteld aan het publiek, andersom was dit voor de nieuwe spelers de eerste kennismaking met de Sparta-supporters.

Na de wedstrijd ging, naast de Andro Knel Bokaal, ook de kidspersconferentie en het programma op het voorplein van start. Op het voorplein waren veel activiteiten voor jong en oud voorbereid. Tevens vond de boekpresentatie van Sparta – Terug waar de club thuishoort plaats. Uiteraard was ook Sparta Piet van de partij.

Vanaf 16:00 uur verzamelden de spelers zich voor de handtekeningensessie, waar al snel lange rijen ontstonden. Anderhalf uur later keerden velen met volle handtekeningenkaart huiswaarts.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl