Sparta Rotterdam simpel langs NAC Breda tijdens familiedag

ROTTERDAM – Na de knappe overwinning op Willem II van afgelopen week is Sparta Rotterdam er tijdens de traditionele familiedag opnieuw in geslaagd om met een ruim verschil te winnen. NAC Breda werd met 3-0 aan de zegekar gebonden.

Sparta was de betere ploeg in de openingsfase. De Rotterdammers kwamen goed uit de startblokken. Halil Dervisoglu was al vroeg dichtbij de openingstreffer, maar zijn schot ging net naast het doel van keeper Nick Olij. Een aantal keer was Sparta gevaarlijk, maar scoren deed het lange tijd niet. Tot de 43steminuut toen Mohamed Rayhi vanaf de linkerkant verwoestend hard uithaalde. Zijn inzet raakte de onderkant van de lat en ging zo over de lijn, 1-0.

Na de aftrap was Sparta, dat na de rust met elf andere spelers voor de dag kwam, direct gevaarlijk via Denzel James, maar zijn inzet werd van de lijn gehaald door een verdediger. Even later was het alsnog raak toen de sterke Ragnar Ache de bal uit een volley binnenschoot. Even later was de invaller dichtbij zijn tweede doelpunt in korte tijd, maar hij schoot oog-in-oog met Olij ver naast.

Vijftien minuten voor tijd was het dan toch Ragnar Ache die tot scoren wist te komen. Hij maakte de 3-0. In de slotfase maakte Lars Veldwijk zijn eerste minuten van het seizoen voor Sparta. Hij speelde tien minuten mee, maar scoorde geen doelpunt. De international van Zuid-Afrika was nog wel gevaarlijk, maar keeper Nick Olij was een goede sta in de weg.

De resterende minuten wisten beide clubs niet te scoren. Zo eindigde het oefenduel in 3-0.

Foto: Mischa Keemink


 

 

Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mike Bos

Mike Bos

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl