Ruime oefenoverwinning Kethel Spaland op Pernis

Schiedam – Kethel Spaland had vandaag een oefenwedstrijd op het programma staan tegen vv Pernis. Aanvankelijk zou er tegen Soccer Boys worden geoefend maar die meldde zich af. Er werd op wederom een prachtig hoofdveld afgetrapt om 14:30 uur.

Al snel wist Kethel Spaland via de snelle aanvallers Janick van der Meer en Chris Delgado voor gevaar te zorgen. Via een goed uitgespeelde aanval maakte Glenn van Troost op aangeven van Tim Oosterwaal de 1-0 in de 5e minuut. Hierna was het Stef den Engelsman die in de 12e minuut met een prachtig afstandsschot de 2-0 scoorde. Door een slordigheidje achterin wist Pernis de stand in de 14e minuut op 2-1 te brengen. Kort hierna was het wederom Kethel Spaland die voor gevaar zorgde, Janick van der Meer stuurde Tim Oosterwaal weg en die maakte de 3-1. Aanvaller Kasra Salmanzadeh had er wat kansen voor nodig maar maakte kort voor rust de 4-1. Na rust was het Rick Helbers die op een aangeven van Glenn van Troost in de 58e minuut voor de 5-1 en tevens eindstand zorgde.

Opstelling

Ruben Hortensius (K), Rick Helbers, Bob Verschoor, Oscar Oosterwijk (68’ Bart Lansbergen), Xavi Vriesde, Stef den Engelsman (39’ Stefan Culibrk), Chris Delgado (45’ Daan Nesse), Glenn van Troost (C), Janick van der Meer (53’ Ryan de Koning), Tim Oosterwaal en Kasra Salmanzadeh.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl