Ruime oefenzege PPSC

Dordrecht – PPSC heeft gisteravond een ruime overwinning geboekt op de amateurs van FC Dordrecht. De Thurlede bewoners gingen met een 2-7 huiswaarts en zijn klaar voor de competitiewedstrijd tegen TOGB van komende zaterdag.

Voor PPSC wisten Michael Franken, Jerry Gomes Ferreira en Aman Sewlal  allen tweemaal te scoren. Rick Beumer wist ook nog het net van de tegenstander te vinden.

Trainer Jeremy Hagestein vond dat zijn ploeg fris, beweeglijk, creatief en goed georganiseerd speelde. ,,Tegenstander FC Dordrecht amateurs 1, eveneens 4e klasse KNVB moest het afleggen tegen een veel beter voetballend PPSC. Echter werd PPSC behoorlijk getest op het mentale vlak, waar uiteindelijk niets te halen viel. “Ppsc kan heel goed voetballen, is mentaal sterk en zijn spelers zo gegroeid dat wij met elkaar smachtend uitkijken naar de 3e klasse. Maar met deze manier van spelen en bereidheid van spelers en staf worden de kansen steeds groter en wensen wij onze droom te verwezenlijken. Zaterdag wacht onze eerste tegenstander TOGB ons op en gaat PPSC op jacht naar een overwinning“, sprak de bevlogen trainer van PP.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Elijah Valk

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com