Samenwerking Hoofdklasser Leonidas en SVV van de baan

Schiedam – De eventuele samenwerking tussen SVV en hoofdklasser Leonidas die al een tijd in de lucht hing is op de ingelaste ledenvergadering van de Schiedammers, afgelopen vrijdag, van tafel verdwenen.

De Rotterdamse vereniging zocht de samenwerking om op deze manier kosten te besparen. In de constructie zouden er bij samenwerking zowel een SVV zaterdag en zondag blijven bestaan en daarnaast een SVV/Leonidas zaterdag en zondag die op respectievelijk derde en hoofdklasse niveau uit zouden komen.  Ook zouden de Leonidas leden de keuze hebben om naar Schiedam te verhuizen. Op de ledenvergadering van de Rotterdammers kwam naar voren dat een groot deel van de Leonidas leden dit wel zag zitten.

Pim Koning, de nieuwbakken SVV voorzitter, ziet de afgeketste samenwerking als een unieke uitdaging die niet doorgaat maar onderstreept dat het voor de Schiedammers absoluut geen ‘moeten’ was.
“SVV is een gezonde vereniging die prima op eigen kracht verder kan. Als een club als Leonidas zich meldt om samen te werken waardoor je direct een grote sportieve sprong voorwaarts kan maken moet je dat natuurlijk serieus onderzoeken. Echter we gaan gewoon door met die we hebben ingezet om op een goede manier verder te bouwen aan een mooie vereniging.” aldus de preses.

Hoe de toekomst er voor Leonidas uit gaat zien zal de komende weken bekend worden.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl