SBJ Automotive: ‘Parel van de Spaanse Polder’

Rotterdam  – De ras-autospecialisten Bas Bree en Hugo Jongeneel hebben hun sporen in autoland ruim verdiend. Het tweetal is sinds drie jaar de trotse eigenaar van het BOVAG gecertificeerde SBJ Automotive en het bedrijf kan met recht de Parel van de Spaanse Polder worden genoemd.

“Het is natuurlijk zo dat deze omgeving de afgelopen jaren door de gemeentelijke instanties goed onder de loep is genomen,” steekt Bree van wal. “Er zijn hier heel wat bedrijven gesloten maar wij zijn hier een positieve uitzondering op deze regel. In de drie jaar dat we hier zitten maken we grote stappen en zien we onze klantenkring alleen maar groeien.”

SBJ Automotive kan leunen op de jarenlange ervaring van de vakspecialisten en heeft als specialiteit “jonge occasions met weinig kilometers op de teller. Daar zijn we het sterkst in maar ook het inklaren van voertuigen vanuit het buitenland is een is een specialiteit,” stelt Bree.

“Daarnaast kunnen klanten bij ons ook aankloppen voor een voertuig op maat. Wij gaan dan op zoek en bijna altijd kunnen wij via ons grote netwerk een passende wagen vinden waar de klant tevreden mee is. Uiteraard hebben wij ook een ophaal- service om klanten nog beter van dienst te zijn.”

De kunde en klantvriendelijkheid van SBJ Automotive wordt onderstreept door het feit dat ook de nodig bekende voetballers de weg naar de Spaanse Polder weten te vinden. “We hebben al heel wat wagens verkocht aan bekende spelers van o.a. Feyenoord en Sparta. Het is leuk dat ook deze gasten de weg naar ons weten te vinden. Het onderstreept het vertrouwen dat ook deze klanten in ons hebben en daar doen we het voor !

Dit is een artikel uit de nieuwe waterwegsport.nl magazine ! Pik hem op bij je sportvereniging of lees hem online.


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl