Schiedams elftal trapt af naar Sparta Rotterdam

Schiedam – Daags na het succesvol verlopen Schiedams kampioenschap was het sportpark Thurlede van Excelsior’20 wederom het decor van een Schiedams onderonsje. Het Schiedams elftal trapte vanavond de trainingscampagne af die tot een succesvol resultaat tegen de profs van Sparta Rotterdam moet leiden. De kersverse eredivisionist zal aankomende zaterdagmiddag om 16:00 uur in Schiedam de degens kruisen tegen de jeneverstadbewoners dat bestaat uit een mix van uitzonderlijke talenten van alle clubs die Schiedam rijk is.

Bondscoach Marvin Janssen, met in zijn kielzog een geheel fitte begeleidingsgroep, zag een nagenoeg complete selectie een zeer goed indruk maken. Kethel Spaland aanvaller Yuri Nooteboom vocht in de partijvorm menig duel uit met routenier Marco Clarijs en de kersverse Schiedams kampioen Arsje Calame trok zijn goede vorm waarmee hij afgelopen zaterdag met zijn club Hermes DVS beslag wist te leggen op de Schiedamse titel moeiteloos door.

Keessie Wolters en Jorden Scherpenzeel toonde zich trefzeker en PPSC aanvaller Harun Boutayb kon in de ingelaste drinkpauze zijn titel Schiedamse speler van het toernooi in ontvangst nemen en koos er voor de bijbehorende beker  aan de kant te laten in plaats deze prominent mee te nemen in de partijvorm.

Aankomende donderdag zal de complete groep een afsluitende training volgen waarna op zaterdag het treffen wacht met de Kasteelheren. Volgens medeorganisator Remco Zuijdam zijn er nog kaarten maar gaat het wel hard met de verkoop.

Foto’s: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl