Schiedams kampioenschap 2018 op 9 juni bij HBSS

Schiedam – De vierde editie van het Schiedams kampioenschap (DUOCAR CUP) zal dit jaar plaatsvinden op het terrein van HBSS.
In eerste instantie had SVV als regerend kampioen de eer om gastheer te zijn maar gezien de (bouw) ontwikkelingen op en rond het complex van de rood-groenen is er in samenspraak met de organisatie en “goede vriend” HBSS besloten om uit te wijken naar het terrein van de oranjehemden, een paar meter verderop.

“In eerste instantie wilden we het kampioenschap uiteraard weer heel graag op ons oude complex houden. Maar gezien de bouwontwikkelingen die bij ons gaande zijn waarin we niet met zekerheid kunnen zeggen hoe ons complex er rond deze periode bijligt hebben we in overleg met de organisatie en HBSS besloten om het onder de vlag van SVV bij onze toekomstige huisgenoot te houden. Wij zijn HBSS dan ook zeer dankbaar om op deze manier samen te werken.” Aldus de kersverse SVV-voorzitter Peter van der Burg.

Ook HBSS  bestuurslid Henny Bras heeft meer dan zin in de samenwerking: “De deur voor een succesvol kampioenschap staat wagenwijd open. Namens HBSS  en SVV heten we de Schiedamse voetbalwereld van harte welkom en we hopen dat dit een mooie opstap is voor de verdere samenwerking op het nieuwe complex van onze verenigingen.”

Het Schiedams kampioenschap voor standaard elftallen zal plaatsvinden op zaterdag 9 juni. Op 10 juni zal de jeugd weer een plaats krijgen. Uiteraard zal alles weer omlijst worden met de nodige gezelligheid!
Het verdere programma zal in de komende maanden worden gepresenteerd.
De organisatie bestaat ook dit jaar weer uit Edward Molenaar, Marvin Janssen en Mischa Keemink en John Wessels.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl