Een zaak met en ziel,” zo omschrijft mede-eigenaar Vincent de Visser (45) zijn slijterij aan de Nolenslaan 514 in Schiedam. Bijna 70 jaar is de Slijterij al een begrip in de jeneverstad. Waar de Visser in 2006 het stokje, samen met compagnon Stefan de Koning (35), overnam van de vorige eigenaar is dezelfde ongedwongen en toegankelijk sfeer nooit verdwenen.

“De meeste klanten komen hier al jaren,” weet de Visser. “Ze komen niet alleen hier uit de buurt maar ook klanten uit Vlaardingen en Maassluis weten de weg naar ons al jaren te vinden.”

Het geheim van deze loyale groeiende groep klanten is volgens de Visser heel simpel. “Wij doen gewoon een extra stapje voor onze klanten. Als ze bijvoorbeeld niet in de gelegenheid zijn dan leveren we de bestellingen gewoon aan huis. Daarnaast beschikken we, naast de bekende merken, ook over een groot assortiment onbekend gedestilleerd waardoor mensen in aanraking komen met verassende producten.”

Cognac,Whisky

Het paradepaardje van het sympathieke tweetal is met name de Cognac en Whisky afdeling. ”Daar zijn we echt trots op,” weet de Visser. “Ik kan wel stellen dat wij hier het grootse Cognac en Whisky assortiment hebben van Schiedam. We kunnen echt voor ieder budget een prima fles aanbieden. Met de komende feestdagen staan we dan ook graag klaar voor de mensen !


Het laatste nieuws:

Avatar foto

DoorMischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl