Steun Marco Sas in de strijd tegen Kanker tijdens Alpe d’HuZes

Op 5 en 6 juni zullen massa’s wielrenners afreizen naar Frankrijk om daar de machtige Alpe d’ huez te beklimmen. In dit weekend is de berg der bergen het podium van het inmiddels legendarische Alpe d’HuZes evenement. De stichting met als doel om de onmacht die ontstaat bij kanker om te zetten in kracht. Een van de deelnemers is dit jaar oud-prof Marco Sas, die onder de vleugels van zijn bedrijf meedoet en al een imposant bedrag van ruim 2000,- euro aan sponsorgelden bij elkaar heeft gekregen.

“Ik doe dit (ook) voor mijn overleden vrienden Ramon en Angelique, pluk de dag was hun motto. Ik ga ervoor om bij te dragen aan meer onderzoek en genezing. Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker.” laat de sympathieke ex speler van o.a NAC en Sparta Rotterdam weten. “Ik wil via deze weg zoveel mogelijk mensen bereiken en hoop dat ze via mij mee willen doen in de strijd tegen Kanker. Ik ga mij in ieder geval het snot voor de ogen rijden !”

Marco steunen kan via deze link ! 

Het doel:

Een op de drie Nederlanders krijgt kanker. Jaarlijks sterven 43.000 mensen aan kanker. Kankerbestrijding en aandacht voor de kankerpatient zijn heel hard nodig. Alpe d’HuZes is opgericht met als doel om de onmacht die ontstaat bij kanker om te zetten in kracht. Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ accepteren we geen beperkingen in wat we kunnen en zullen bereiken.

100% van de donaties aan het Alpe d’HuZes/KWF-fonds wordt besteed aan wetenschappelijk onderzoek naar kanker en naar de verbetering van kwaliteit van leven van mensen met kanker. Dat willen we bereiken door drie thema’s, die passen bij onze missie:

  • Ambitie: het stimuleren van jong talent. Binnen dit thema valt ook de jaarlijkse Bas Mulder Award uitreiking.
  • Hermannetje: de kennisbenutting van onderzoeksresultaten versnellen met ‘een extra duwtje’. Binnen dit thema valt de Knelpuntensubsidie.
  • Nieuwe ontwikkelingen: het creëren van extra kansen voor baanbrekende onderzoeksideeën. Binnen dit thema valt de Unieke Kansen subsidie.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl