Selectiespeler Pjotr Jongste nieuwe HJO bij Zwaluwen Vl

VLAARDINGEN – Selectiespeler Pjotr Jongste van het eerste elftal van Zwaluwen Vl is benoemd als nieuwe Hoofd Jeugdopleiding bij de Vlaardingse Vierde Divisionist.
Het bestuur van Zwaluwen is verheugd te melden dat Pjotr Jongste de functie van Hoofd Jeugdopleidingen gaat bekleden. De aanvaller van het eerste elftal zal zich bezighouden met de technische begeleiding en ondersteuning van de gehele jeugdafdeling. Hij doorliep zelf de gehele jeugdopleiding van Zwaluwen en is inmiddels ook al enkele jaren onderdeel van het eerste elftal.
De afgelopen periode is er daarnaast een sterker jeugdkader geformeerd. Seizoen 2022-2023  zal dan ook van start gaan met een voltallige jeugdorganisatie inclusief TC & coördinatoren. De TC wordt het gezicht op de velden ter ondersteuning en begeleiding van de trainers. De coördinatoren zijn aangesteld voor met name het contact met ouders in de breedtesport. Zwaluwen ziet communicatie als een cruciaal onderdeel van onze vereniging. Met een compleet ingevulde organisatie geven wij optimale ondersteuning aan de jeugd.
Lex Boers (voorzitter):”De positie van Hoofd Jeugdopleiding kwam vrij en met Pjotr Jongste hadden we de beoogde opvolger al in huis. Pjotr is een jongen van de club, speelt in het eerste elftal en is daarnaast jeugdtrainer. De afgelopen zomerperiode hebben wij zeer intensief met Pjotr en de overige jeugd stafleden gewerkt en dit heeft ons nogmaals overtuigd van zijn daadkracht en voetbal-en opleidingsvisie. Wij geloven dat hij goed in deze rol past en wensen hem veel succes en plezier toe de komende seizoenen.” Ook Jongste is blij met deze stap. “Ik ben blij en trots dat ik deze functie mag gaan bekleden. Ik kijk uit naar de start en de ontwikkeling die v.v. Zwaluwen zal gaan maken, dit jaar en aankomende jaren,” laat hij weten.
Avatar foto

Michael de Vogel

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl