Excelsior Rotterdam laat FC Utrecht ontsnappen

ROTTERDAM- Excelsior en Utrecht hebben in een waar spektakel 3-3 gespeeld. De Rotterdammers stonden voor de rust met 3-0 voor maar na de thee kwamen de bezoekers terug tot 3-3. De gasten hadden al na drie minuten op 0-1 moeten komen. Stevens had een goede redding op een schot van, van der Streek. Omarsson wist zijn kans wel te benutten. Uit de rebound wist hij de 1-0 met overtuiging binnen te knallen. Nog geen drie minuten later wist Bruins, Koolwijk te vinden die zo vrij stond als een vogeltje. De bal werd de lange hoek in geschoten; 2-0.

Na een lichte overtreding van, van de Marel ging de bal op de stip. Bruins ontfermde zich over dit buitenkansje; 3-0. Voor Excelsior geen vuiltje aan de lucht. Het spel van de Kralingers was om te smullen. Na rust ging het hard onderuit tegen Utrecht. Kerk wist met een laag schot voor 3-1 te zorgen. Nog geen vijf minuten later was Venema attent en wist te scoren met een intikker.

Na een lichte overtreding op Tannane ging de bal na ingrijpen van de VAR op de stip. Gustafson nam de strafschop en raak ook; 3-3. Binnen tien minuten was Utrecht compleet terug in de wedstrijd. Beide ploegen kregen nog kans om de wedstrijd naar zich toe te trekken. De Kralingers kwamen nog dichtbij een overwinning maar de lat lag in de weg. Volgende week wacht er een uitwedstrijd tegen PSV.

Foto: Ruben Zegers

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Tom Vlielander

Tom Vlielander

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl