Sima Sport Ventuare lijdt onnodige nederlaag.

Ventura heeft in de thuiswedstrijd tegen Bevo onnodig de tweede opeenvolgende nederlaag geleden. Tegen de Limburgse gasten begon Ventura zwak en na een kwartier keken de vrouwen al tegen een 2-6 achterstand aan.

In het 2e gedeelte van de eerste helft kwam Ventura sterk terug en wist vlak voor rust de achterstand om te buigen naar een 12-11 voorsprong.
Na de rust ging het lange tijd gelijk op, maar echt afstand nemen lukte beide teams niet.

Tegen het einde van de wedstrijd leek Bevo een besllissende voorsprong van 3 punten te nemen, maar in de laatste minuten kwam Ventura op wilskracht weer goed terug en leek met nog 11 seconden te gaan en een strafworp voor Ventura, de wedstrijd in een een gelijkspel te eindigen. Helaas ging deze strafworp tegen de paal, zodat Bevo met een 20-21 overwinning, en zo met een goed gevoel aan de lange busreis naar Panningen kon beginnen.

Doelpuntenmakers Ventura: Linsey van der Ven 6 x, Roos Lokhorst 4 x, Iris den Brinker 2 x, Eveline Vromans 2 x, Rachelle Kreischer, Merel Etman 2 x Stephanie Wesselink, Sheneequa Balsemhof en Kathy de Bruin (allen 1 x)


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl