Sima Sport Ventura wint ruim van Foreholte

Schiedam – Sima Sport Ventura heeft afgelopen zaterdag in de eigen Willem Alexander hal ruim van het 2e team van Foreholte uit Voorhout gewonnen. Foreholte die in de thuiswedstrijd nog ruim van Ventura won, kwam nu met een team met een aantal jeugdspelers en waren niet opgewassen tegen Ventura waar met name  de ervaren spelers deze ruime overwinning tot stand brachten.

Ventura liep, met name door de ontkentende rechterhoekspeelster Linsey van der Ven die de eerste 6 doelpunten voor haar rekening nam, vaak door voortreffelijk aangooien van keepster Mariette Koster, uit naar een ruime voorsprong en ging dan ook met 15-11 de rust in.

In de 2e helft bleef Ventura met vaak snelle aanvallen bij de les en werd de voorsprong uitgebouwd naar meer dan 10 punten. Door een aantal positie wisselingen en slordigheden in het spel  van Sima Sport Ventura kwam Foreholte toch nog terug tot 4 punten, maar in de laatste minuten nam Ventura een beslissende voorsprong en won deze wedstrijd met 31-24.

Sima Sport Ventura blijft hierdoor 6 e in de 2e landelijke Divisie.

Doelpuntenmakers Sima Sport Ventura:

Linsey van der Ven (9), Roos Lockhorst (6), Fleur Keijzer (4), Amy Dulfer, Kayleigh Utee (3), Iris den brinker en Rachel Kreischer (ieder 2), Eveline Vromans, Kathy de Bruin en Stephanie Wesselink (ieder 1).

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl