Slechte dag SVV (zo) levert nederlaag op

Breda – De zondagvoetballers van SVV gingen bij PCP in Breda met 4-2 onderuit. ,,Wij hadden gewoon een slechte dag,” concludeerde SVV-trainer Rinus Schrijver, ,,en zij een goede waardoor we bij rust met 4-0 achterstand bij moesten komen.”
PCP, dat staat voor Poscunt Concordiam Pulchra, wervelde op het eigen grasveld om en langs de kansloze Schiedammers. Ook het omzetten van 4-3-3 naar 4-4-2 had niet direct effect tijdens het eerste bedrijf. Tijdens de thee zette coach Rinus Schrijvers volgens eigen zeggen de nodige puntjes op de i en droeg hij zijn spelers op met meer lef te gaan spelen.
PCP was uitgeraasd en SVV kon op Sportpark De Lage Kant Noord plots weer voetballen. Zonder Roland Oliveira (enkel) en Lars Hulstkamp (enkel) wisten de roodgroenen in de slotfase de eindstand op 4-2 te zetten. Andrew Sealey (80e minuut) en Remy Madro (86e minuut) gaven de busreis terug een iets beter gevoel. ,,We zijn nog steeds niet compleet,” aldus Rinus Schrijver, ,,maar ik ben erg tevreden over de inzet en het gedrag van mijn spelers.”

Foto: Mischa Keemink
Door: Ton de Leede


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl