Slowpitch bij SV&HV Schiedam

Schiedam – De softbal- en honkbalvereniging Schiedam start dit jaar met de organisatie van een interne slowpitch competitie, genaamd Schiedam Slowpitch Cup. Op tien vrijdagavonden verdeeld over het seizoen zullen de deelnemers in roulerende teams strijden om de Schiedam Slowpitch Cup.
De softbalspelregels voor de Schiedam Slowpitch Cup zijn vereenvoudigd en daarmee voor iedereen toegankelijk. Van beginner tot ervaren speler en van jong tot oud.
Initiators van deze nieuwe speelvorm zijn de Schiedammers Michel Vervloet en Mitchell Korpel. Het idee is ontstaan, nadat meerdere herensoftballers te kennen gaven een beetje uitgekeken te zijn op de competitievorm. Op vrijdagavond in de file naar Zeeland voor een recreatief potje softbal ging steeds meer leden tegenstaan.
De belangstelling voor de interne slowpitch competitie is groot. Nu al hebben bijna 30 (nieuwe) leden zich aangemeld. Maar er is nog plek zat voor meer slowpitchleden.
De aftrap van de interne slowpitch competitie is op vrijdag 20 april a.s. om 20.00 uur op Sportpark Bijdorp. Vervolgens zal er om de 2 weken gestreden gaan worden om de Schiedam Slowpitch Cup.
Meer informatie is te vinden op de website van SV&HV Schiedam.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com