Softbalselectieteams SV&HV Schiedam in één poule

Schiedam – De selectieteams van softbalcoach Will Oosterveer zijn dit jaar bij elkaar in de 3e klasse C ingedeeld. Dit betekent dat de teams het komende seizoen ook de strijd tegen elkaar moeten aanbinden.
“Vanwege de grote selectie hebben we met twee teams ingeschreven, zodat alle speelsters aan voldoende speeltijd komen. Dat we nu dus ook tegen elkaar moeten spelen, is een leuke bijkomstigheid. Uiteraard gaan we ook deze wedstrijden serieus benaderen. En dat het beste team moge winnen. Welk team dat zal zijn, durf ik niet te voorspellen”, aldus coach Will Oosterveer.
“Hopelijk kunnen we ook wat jeugdspeelsters inpassen tijdens de onderlinge confrontaties. Dan kunnen zij alvast wennen aan het spelen op seniorenniveau. Er loopt flink wat talent rond bij onze Junioren. Niet voor niets spelen zij in de hoogste jeugdcompetitie van Nederland!”
Beide selectieteams zijn ingedeeld bij Ridderkerk Rowdies, Saints, Seven Hills, The Hawks en Zwijndrecht. Schiedam-1 speelt de competitiewedstrijden thuis op zaterdagmiddag (aanvang 14.30 uur), Schiedam-2 op maandagavond (aanvang 19.30 uur).

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com