Sneijder gepresenteerd als ambassadeur EK 2020

Wesley Sneijder wordt hét gezicht van het EK 2020 in Nederland, dat meldt meemetoranje. De oud-international is vandaag gepresenteerd als ambassadeur van het toernooi. Het EK 2020 wordt in Amsterdam en elf andere Europese steden gespeeld.

Sneijder zal zich actief bezig gaan houden met de promotie van het toernooi. De keuze voor de recordinternational was logisch, zo vindt Gijs de Jong, toernooidirecteur van speelstad Amsterdam bij EURO 2020: “Voor ons was er op voorhand geen betere ambassadeur te bedenken dan Wesley. Wesley Sneijder is voetbal.”

Ook Sneijder zelf is enthousiast over de benoeming. “Natuurlijk ben ik enorm trots om ambassadeur te zijn voor Nederland. Ik vind het ontzettend leuk om nu eens vanuit een andere positie betrokken te zijn bij zo’n belangrijk voetbalevenement, dat ook nog gedeeltelijk in mijn thuisland plaatsvindt. Om in Amsterdam de Europese top te mogen verwelkomen is uiteraard geweldig. Ik kijk er dan ook naar uit om het evenement op meerdere vlakken te supporten.”

Bron:
Foto: Mischa keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl