Snelweg A20 komend weekend opnieuw afgesloten

De komende weken werken wordt er opnieuw aan de A20 richting Rotterdam, tussen Maassluis en het Kethelplein gewerkt. Al het asfalt en de vangrails worden vernieuwd, de voegovergangen worden vervangen en de derde rijstrook wordt aangelegd. Voor al deze werkzaamheden zijn weekend- en nachtafsluitingen noodzakelijk. 

Vertraging en omleiding
Zowel bezoekers aan ons Sportpark Dijkpolder als teams van Excelsior Maassluis die een uitwedstrijd spelen dienen zodoende rekening te houden met extra reistijd en een omleiding.

Van vrijdag 18 november 22.00 uur tot maandag 21 november 05.00 uur is de A20 richting Rotterdam afgesloten tussen oprit 7 Maassluis en het Kethelplein. De opritten in Maassluis, bij de Marathonweg en de Holysingel zijn vanaf 21.00 uur afgesloten.

De Broekpolderweg en de Zuidbuurt zijn afgesloten voor doorgaand autoverkeer. Deze kleine wegen zijn niet geschikt als omleidingsroute. Verkeersregelaars verwijzen automobilisten naar de hoofdomleidingsroute of de lokale omleidingsroute via de Maassluissedijk.

Omleidingen
• Vanuit Hoek van Holland wordt verkeer omgeleid via de N223 en de A4
• Verkeer tussen Maassluis en Vlaardingen wordt via Maassluissedijk geleid
• Verkeer vanuit Vlaardingen voor de A20 richting Rotterdam kan via de Burgemeester Heusdenslaan en Hargalaan naar oprit 10 Schiedam-Noord  rijden.

Nachtafsluiting A20 richting Hoek van Holland op 19 november
In de nacht van zaterdag 19 op zondag 20 november is tussen 22:00 uur en 09:00 uur de A20 richting Hoek van Holland afgesloten tussen het Kethelplein en afrit 7 Maassluis. De opritten gaan om 21:00 uur dicht.

Omleidingen
• Doorgaand verkeer richting Hoek van Holland wordt omgeleid via de A4 en de N223
• Verkeer met een bestemming in Vlaardingen wordt vanaf de A20 omgeleid via afrit 10 Schiedam-Noord en vanaf de A4 via afrit 9 Vlaardingen, deze afrit is alleen bereikbaar vanaf de A4.
• Verkeer tussen Vlaardingen en Maassluis wordt via Maassluissedijk geleid

De rest van het weekend is op de rijbaan richting Hoek van Holland de linkerrijstrook afgesloten.


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl