Southbeach Prominenten toernooi prooi voor Dennis Dekker en CO; Burgemeester Lamers pakt plek vier

Schiedam – Het jaarlijkse Southbeach prominenten toernooi is wederom een daverend succes gebleken. Waar in de ochtend de scholieren van MAVO Schravenland XL er nog met de Schiedamse titel voor scholieren voor het VO vandoor gingen was tijdens het prominenten toernooi de eindzege voor Dennis Dekker en CO. Dekker trok hiermee een lange neus naar de Schiedamse bondscoach Marvin Janssen, een van de organisatoren van het sportiefste evenement van de regio, die de Schiedamse voetbalgrootheid tijdens de wedstrijd van het Schiedams elftal tegen Sparta niet opriep.

Naast deze mooie prestatie van het team van Dekker dat in de finale te sterk bleek voor Oud SVDPW, was de vierde plek voor de Schiedamse burgervader Lamers die gehuld in zijn zwart-gele keeperstenue de eer van FC Ambtenaren hoog hield.
De burgermeester genoot zienderogen en had in zijn toespraak mooie woorden over voor het Southbeach evenement dat dit jaar alweer haar zesde editie beleeft.
Morgen staat de laatste dag van Southbeach 2019 op het programma en dan spelen ruim 20 jeugdteams uit de jeneverstad om de Schiedamse titel.

Foto’s: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl