Schiedam – Nog even en dan staat alweer de vierde editie van Southbeach Schiedam op het programma. Het sportiefste gratis evenement van de regio Waterweg!

Ook dit jaar zal de Maasboulevard in Schiedam gedurende de periode van 3 t/m 8 juli weer veranderen in een heuse beacharena waar tal van sportevenementen te bewonderen en te beleven zijn.

Het programma van het succesvolle evenement, dat wordt georganiseerd vanuit de gemeente Schiedam in samenwerking met tal van sportverenigingen en sportaanbieders, is voller dan ooit. Het Schiedams kampioenschap beachsoccer, sportdagen voor scholen, verenigingsavonden, Urbandag, seniorenochtend en een groot aantal clinics en workshops zijn slechts een greep uit de activiteiten die er voor jong en oud zullen plaatsvinden.

NK Beachsoccer

Nieuw dit jaar zijn de voorrondes van het Nederlands kampioenschap beachsoccer die in het weekend van 7 en 8 juli op het programma staan. Ruim 40 regionale teams zullen zich beide dagen melden om onder de vlag van de Nederlandse beachsoccerbond, de trouwe partner van het evenement, te strijden om een plek in de finale met als inzet de landstitel.

Alles zal weer worden omlijst door tal van side-evenementen en een schitterend terras waar ook de toeschouwers zich onder het genot van een hapje, drankje en zomerse muziek zich prima zullen vermaken.

Het complete programma zal de komende weken vorm krijgen en is te vinden op www.southbeachschiedam.nl


Het laatste nieuws:

Avatar foto

DoorMischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl