Southbeach Schiedam schenkt 1299,- euro aan John Blankenstein Foundation

Schiedam – Wethouder Nathalie Gouweleeuw heeft afgelopen zondag op de slotdag van het 10 –daagse evenement Southbeach in Schiedam de John Blankenstein Foundaton een check van maar liefst 1299,- euro mogen overhandigen.
Het sport gerelateerde evenement dat ondanks de vele regenval een groot succes was en gelijk liep met de nationale sportdag was deze editie gekoppeld aan de foundation die als doel heeft homo-acceptatie en gelijkheid in de sport te bevorderen.
Tijdens het evenement konden bezoekers doneren door een oranje “steun” armbandje te kopen daarnaast werden er diverse acties gehouden om de foundation te steunen.
Karin Blankenstein, oprichter van de foundation, die genoemd werd naar haar broer, was zichtbaar onder de indruk van het Schiedamse initiatief, “Wij bestaan nu ruim 8 jaar en hebben in deze periode flinke stappen gemaakt. Dit initiatief is echter voor het eerst in onze geschiedenis dat wij dit meemaken. Wij zijn echt enorm trots en bedanken de familie Schiedam voor een ieder die dit mogelijk heeft gemaakt.” Was haar dankwoord.

 


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl

Geef een antwoord