Sparta biedt twee soorten seizoenkaarten aan; Al 1000 stuks verkocht

Het seizoen 2019 – 2020 kon helaas niet volledig uitgespeeld worden. Sparta Rotterdam is daardoor op een 11e plaats geëindigd in de Eredivisie. De corona-crisis raakt iedereen in Nederland, daarin is onze club geen uitzondering. Net zoals elke club zal ook Sparta alle zeilen bij moeten zetten om deze periode door te komen.

Sparta geeft en vraagt steun

In de afgelopen weken zijn er diverse initiatieven geweest vanuit het betaald voetbal en vanuit Sparta om de samenleving te ondersteunen. Enkele voorbeelden zijn de hulp van Sparta aan de Voedselbank Rotterdam, de succesvolle ansichtkaarten-actie, het doneren van de cateringvoorraad aan het Leger des Heils in Rotterdam en de uitreiking van duizenden orchideeën ter ondersteuning aan ouderen die door de lockdown in Rotterdamse verzorgingshuizen verblijven.

Waar mogelijk zal Sparta zich binnen haar mogelijkheden blijven inzetten om regionaal én gericht te helpen.

‘Maar zonder jouw steun kunnen wij niet!’

Jouw benodigde steun is dan ook de reden dat wij, op veler verzoek, onze seizoenkaartverkoop gaan starten. Deze zal wel enigszins afwijken van de normale gang van zaken en dat leggen wij graag uitgebreid uit, zodat alles op voorhand zo duidelijk mogelijk is.

Twee soorten seizoenkaarten

Omdat er nog niet duidelijk is wanneer de nieuwe competitie zal starten en ook nog niet bekend is hoeveel supporters er toegelaten mogen worden bij thuiswedstrijden bieden wij onze supporters de mogelijkheid om te kiezen uit twee seizoenkaarten.

– Seizoenkaart In voor- en tegenspoed

De seizoenkaart In voor- en tegenspoed is er speciaal voor de Sparta-supporter die optimale ondersteuning geeft aan de club. Bij wat ook móóg gebeuren en hoeveel wedstrijden er met óf zonder publiek gespeeld mogen worden; jij staat in voor- en tegenspoed achter Sparta! Je kiest er hiermee ook voor dat je niet gecompenseerd wil worden voor wedstrijden die je in het komende seizoen eventueel moet missen! Als je vóór 1 juli jouw seizoenkaart verlengt betaal je ook geen prijsverhoging ten opzichte van het huidige seizoen.

– Seizoenkaart SP-AR-TA

De seizoenkaart SP-AR-TA is voor supporters die de club ook komend seizoen steunen maar dit op de voorwaarde doen dat er minimaal 10 thuiswedstrijden van Sparta bezocht kunnen worden. Dit houdt in dat voor elke wedstrijd, minder dan 10 thuiswedstrijden, je aan het einde van het seizoen een compensatie ontvangt van 1/17e deel van de aanschafprijs. Dus als je 7 thuiswedstrijden, vanwege overheidsmaatregelen, hebt kunnen bezoeken compenseren wij jou 3/17e deel van jouw aanschafprijs. De maximale compensatie bedraagt 40% van de aanschafprijs.

Ook voor deze optie geldt dat als je vóór 1 juli jouw seizoenkaart verlengt, je geen prijsverhoging hoeft te betalen.

Wellicht géén losse kaartverkoop

Sparta zal zich, net als alle andere evenementenlocaties, wellicht moeten aanpassen qua toegangsbeleid in het nieuwe voetbalseizoen. Daarom kan het mogelijk zijn dat er stoelen vrijgehouden moeten worden, dat je op een andere stoel moet plaatsnemen of dat er niet voldoende stoelen beschikbaar zijn om iedereen toe te laten. Op dit moment is daar nog geen duidelijkheid over. Daarom zullen bij thuiswedstrijden waar een eventuele beperkte capaciteit is, vanwege corona-maatregelen, als eerste de supporters met een seizoenkaart ‘In voor- en tegenspoed’ recht op toegang krijgen en daarna de houders van een seizoenkaart ‘SP-AR-TA’. Als er een beperkte capaciteit is, zal Sparta géén losse kaartverkoop starten voor thuiswedstrijden. Daarnaast hebben wij besloten om de tarieven voor eventuele losse kaartverkoop nog niet vast te stellen. Deze prijsstelling zal ook afhankelijk zijn van de beschikbaarheid waarbij het niet uitgesloten is dat bij een beperkte capaciteit dit tarief ook hoger zal zijn dan gebruikelijk.

Kortom: Seizoenkaarthouders hebben de meeste kans op toegang bij thuiswedstrijden van Sparta!

Rood-Wit gaat nooit verloren

Wij beseffen dat er nog veel onzekerheden zijn in deze vreemde tijden waarin de wereld de strijd aangaat met het coronavirus. Maar Spartanen staan erom bekend dat zij beschikken over het uiterste doorzettingsvermogen dat er bestaat. Sinds 1888 heeft Sparta Rotterdam elke sportieve en financiële crisis doorstaan! Keer op keer heeft Sparta Rotterdam de veerkracht getoond en aangetoond dat het niet voor niets de oudste club in het betaald voetbal is en blijft.

Met jouw support komen we samen deze corona-crisis door, zodat wij allemaal mogen blijven geniet van Sparta. En jaren nog hierna.

Online verlengen

Je kan vanaf woensdag 20 mei, 10:00 uur je seizoenkaart online verlengen via jouw account op www.spartakaartje.nl

Het is heel simpel: Log in, klik op je eigen naam, ga naar het tabblad SeizoenClubCard, selecteer je huidige seizoenkaart en klik op ‘Verleng’ om de betaling af te ronden.

Kom je er niet uit? Download dan HIER het stappenplan.

In de Fanshop verlengen

Uiteraard kan dat ook. In de brief die je van ons  krijgt staat een adviesdatum vermeld vanaf wanneer je langs kan komen. Deze datum hebben we opgenomen om de drukte in de Fanshop te spreiden. Dat maakt het voor iedereen prettiger omdat er maximaal 5 personen tegelijkertijd in de Fanshop aanwezig mogen zijn.

Gezinskaart verlengen

Gezinskaarten kunnen uitsluitend in de Fanshop verlengen. Dit kan vanaf zaterdag 23 mei. Wij adviseren om niet met het hele gezin langs te komen i.v.m. de beperkte toegang tot de Fanshop i.v.m. de Corona-maatregelen. Mocht je als gezinskaarthouder geen enkele mogelijkheid hebben om langs te komen stuur dan een e-mail naar ticketing@sparta-rotterdam.nl

Eigen plaats gereserveerd

Als je afgelopen seizoen een seizoenkaart had dan is jouw huidige plaats gereserveerd tot en met dinsdag 30 juni a.s. Vanaf zaterdag 4 juli start de verkoop van de niet-verlengde plaatsen.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl