CION promoveert naar tweede klasse

CION zal komend seizoen de stap naar de zaterdag tweede klasse maken. Omdat de KNVB de derde divisie naar 18 ploegen besloot te vergroten moesten er in diverse klassen plekken opgevuld. Omdat CION over alle koplopers van de derde klassen als eerste op de ranglijst eindigde, mag het zich opmaken voor promotie.
“Toch een bekroning op een jaar van hard werken.” liet een vergulde technische man van de Vlaardingers, Sebas Verburgh weten. “Die jongens hebben het ook meer dan verdiend. Nu vol doorpakken in de tweede klasse !”

Voor CION is het de eerste keer dat het deel uit gaat maken van de tweede klasse. Twee jaar geleden promoveerde de ploeg vanuit de vierde klasse. Vorig seizoen eindigde CION als negende. In het huidige seizoen leek CION met een ruime voorsprong op weg naar de titel maar gooide de coronacrisis roet in het eten.

In die tweede klasse speelt CION onder meer de derby’s tegen complexgenoot Deltasport en ook stadgenoot CWO zal één van de tegenstanders zijn. De definitieve indeling wordt eind juni bekend gemaakt.


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl