Sparta – Jong PSV: strijd der Duartes

Vrijdagavond krijgt Sparta Rotterdam,  dat nog altijd zonder puntverlies is in thuisduels, bezoek van Jong PSV. De Eindhovenaren wonnen het afgelopen weekend thuis van Jong AZ en staan op de zevende plaats in de Keuken Kampioen Divisie.

Sparta keerde afgelopen weekend met een punt terug uit Nijmegen, waar het al vroeg op achterstand kwam, maar door een late treffer van Abdou Harroui gelijkspeelde. Hiermee vervolgden de Rotterdammers haar ongeslagen reeks, die nu al dertien duels aanhoudt.

De wedstrijd is tevens een broederruzie in de familie Duarte. Spartaan Deroy neemt het op tegen zijn twee jaar oudere broer Laros. Samen groeiden zij op in Spangen en Schiedam en tot 2015 speelden zij allebei in de Sparta-jeugd, maar de oudste van de twee maakte toen de overstap naar Eindhoven. Vrijdag speelt hij voor het eerst in PSV-shirt op Het Kasteel.

De internationals die het afgelopen weekend in grote getale ontbraken, zijn inmiddels teruggekeerd en morgenavond inzetbaar. Door blessures kan Henk Fraser geen beroep doen op Bart Vriends, Mohamed Rayhi, Fankaty Dabo en Royston Drenthe.

Foto: Mischa keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl