Sparta neemt afscheid van vijftal; Smeets, Van Hoeven en Coremans verlengen (video)

Bryan Smeets is ook volgend seizoen speler van Sparta. De club heeft de optie in het aflopende contract van de middenvelder gelicht. Smeets kwam twee seizoenen geleden over van FC Oss. De Limburger was dit seizoen lange tijd bankzitter maar was de laatste wedstrijd tegen Heracles Almelo weer basisspeler. Ook het aflopende contract van doelman Tim Coremans is verlengd. De keeper uit Breda was het hele jaar geblesseerd, maar is bijna fit.

Eerder verlengde Sparta al het aflopende contract van aanvoerder Adil Auassar. De optie in zijn contract is gelicht. De aan Go Ahead Eagles uitgeleende Bradly van Hoeven blijft ook nog een extra jaar bij Sparta. De kasteelclub ziet toekomst in het jonge talent.

Sparta moet net als alle andere clubs voor 1 april laten weten welke aflopende contracten niet worden verlengd. De club neemt voorlopig wel afscheid van Jeffry Fortes, Danzell Gravenberch, Michael Fabrie, en Lassana Faye. Hun aflopende contracten worden vooralsnog niet verlengd. De spelers zijn vrij om te onderhandelen met een andere club en uiteraard zou Sparta in een later stadium alsnog met deze spelers weer om de tafel kunnen zitten voor een nieuwe verbintenis.

DEROY DUARTE

Verder neemt Sparta aan het einde van dit seizoen ook afscheid van Deroy Duarte. De middenvelder heeft een aflopende verbintenis en heeft al meerdere aanbiedingen van Sparta om zijn contract te verlengen afgeslagen. Sparta heeft de aanbieding inmiddels ingetrokken.

De gehuurde spelers Wouter Burger (Feyenoord)en Aaron Meijers (ADO Den Haag) keren terug naar hun clubs.

Voetbalkenner? Speel de SoccerQuiz!

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl