Sparta Rotterdam begint in Oss aan play-off avontuur

Rotterdam – Na een vrij weekend, begint Sparta Rotterdam aanstaande zondag aan de Keuken Kampioen Play-Offs, op bezoek bij TOP Oss. Om 16.45 uur wordt afgetrapt in Brabant, tegen de nummer 6 van de Keuken Kampioen Divisie.

Van de vier ploegen die direct instromen in de halve finale van de Play-Offs, is de naam van TOP Oss de grootste verrassing. De voorbije drie seizoenen eindigde Oss op de negentiende en tweemaal op de vijftiende plek, maar dit seizoen slaagde het erin vriend en vijand te verbazen. Met hoofdrollen voor Bryan Smeets en oud-Spartaan Huseyin Dogan stuntte de ploeg van Klaas Wels tegen enkele topploegen, zo ook op Het Kasteel tegen Sparta (1-4).

Oss is al zes wedstrijden zonder nederlaag en is bezig aan een reeks van drie overwinningen op rij. De eerder genoemde Smeets en Dogan bewezen in aanvallend opzicht hun waarde, maar ook de defensieve zekerheid van Wels’ ploeg is een belangrijke kracht. Enkel kampioen FC Twente kreeg één treffer minder te verwerken, verder is er geen ploeg in de Keuken Kampioen Divisie met minder doelpunten tegen.

Sparta moest in de laatste weken veel spelers missen door blessures, de week rust tussen het einde van de competitie en de Play-Offs kwam, wat dit betreft, gunstig uit. Enkel doelman Roy Kortsmit is aanstaande zondag zeker afwezig, over de beschikbaarheid van de overige geblesseerden zal zondag beslist worden.

Archief: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl