Sparta Rotterdam ontvangt RKC op uitverkocht Kasteel

Rotterdam – Na twee nederlagen, zal Sparta Rotterdam morgenavond tegen RKC Waalwijk de derde zege van het seizoen willen boeken. De Waalwijkers staan onderaan na zes speelronden.

Met RKC keren Stijn Spierings en Mario Bilate terug op Het Kasteel, ook trainer Fred Grim is een oude bekende van de Rotterdammers. In twee periodes was Grim assistent-trainer bij de Kasteelclub.

Vorig seizoen stonden beide ploegen ook tweemaal tegenover elkaar, toen Sparta tweemaal door het oog van de naald kroop. In Waalwijk was de 0-1-eindstand niet helemaal terecht, gezien de kansenverhoudingen, zo miste RKC onder meer een strafschop. De 2-1 die in Rotterdam-West op het scorebord stond, werd pas op de valreep veiliggesteld. Een kwartier voor tijd stonden de bezoekers nog op voorsprong, maar een vrije trap van Laros Duarte en een kopbal van Halil Dervisoglu bezorgden Sparta alsnog de drie punten.

De wedstrijd wordt morgenavond gespeeld op een uitverkocht Kasteel. Voor de publiekstribunes zijn geen kaarten meer beschikbaar. Via www.spartakaartje.nl zijn er nog een beperkt aantal kaarten te koop voor de vakken 20V en 21V voor € 45,- per stuk (inclusief toegang Ridderzaal).

Foto: Mischa Keemink

Lees nu de nieuwe Waterwegsport.nl magazine online ! (Even klikken op de voorpagina hieronder !)


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl