Sparta Rotterdam reist af naar Almere

Rotterdam – Sparta Rotterdam liet op bezoek bij FC Eindhoven twee punten liggen, waarmee een serie van drie achtereenvolgende zeges ten einde kwam. Vrijdag zal het op bezoek bij Almere City een nieuwe zegereeks willen beginnen.

In Almere City ontmoet Sparta twee oude bekenden. Interim-trainer Ole Tobiasen was anderhalf jaar lang assistent-trainer op Het Kasteel. In het eerste jaar had hij als trainer van Jong Sparta Ilias Alhaft onder zijn hoede, sinds januari zijn de twee herenigd. De vleugelaanvaller kwam in de eerste seizoenshelft nog tot tien competitiewedstrijden in Sparta 1. Ook Youri Loen heeft een verleden op het Kasteel.

Bij de ontmoeting eerder dit seizoen boekte Sparta een ruime zege: 6-1. De onderlinge balans in Almere is in het voordeel van de thuisploeg. De twee troffen elkaar zesmaal in Flevoland. Sparta won er twee, één editie eindigde in een gelijkspel en de overige drie wedstrijden bleven de punten in Almere.

Roy Kortsmit kwam in Eindhoven in botsing met de paal en moest zich laten vervangen, de doelman lijkt morgenavond desalniettemin inzetbaar.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl