Sparta Rotterdam voor cruciaal duel naar Almelo

Voor aanstaande zondag staat de belangrijke uitwedstrijd tegen Heracles Almelo op het programma. Het wordt een duel waarin alles nog mogelijk is voor Sparta. De wedstrijd begint zondagmiddag om 14.30 in het Erve Asito.

De afgelopen drie ontmoetingen tussen beide ploegen in de Eredivisie eindigden allemaal in 1-1, zo ook in augustus. Bart Vriends zette Sparta op voorsprong, maar in de tweede helft kwam Heracles op gelijke hoogte.

Heracles verloor afgelopen twee wedstrijden met 2-0 van onze concurrenten, Willem II en RKC Waalwijk, en is daardoor naar de veertiende plek gezakt met 32 punten. Sparta daarentegen won de afgelopen twee wedstrijden tegen FC Groningen en PEC Zwolle en staat nu op de vijftiende plaats van de ranglijst. De strijd is echter nog niet gestreden. Winst in Almelo betekent dat Sparta zeker is van Eredivisiebehoud. Bij puntverlies is het afhankelijk van de resultaten op de andere velden.

Sparta reist met een fitte selectie naar Almelo. Omdat Heracles geen uitsupporters toelaat zullen zondagmiddag 2500 Spartasupporters de wedstrijd via schermen op Het Kasteel bekijken.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl