Sparta sprokkelt een punt in Nijmegen

NIJMEGEN – Sparta Rotterdam heeft weer een belangrijk punt gesprokkeld in de strijd tegen degradatie. De Rotterdammers speelden op bezoek bij NEC alles behalve om over naar huis te schrijven, maar door stug te verdedigen en hier en daar wat geluk werd er niet gescoord in de Goffert: 0-0.

Voetballend was NEC veruit de betere in eigen huis. De ploeg uit Nijmegen was met Tavsan en Okita op de flanken een aantal maal gevaarlijk. Vooral Tavsan, opgeleid door Sparta, moest vaak door twee Spartanen in toom gehouden worden. Na een klein half uur spelen kreeg NEC een echte grote kans, maar een schot van Okita werd door Abels van de lijn gekopt. Sparta speelde tien minuten aardig, met een aantal kleine kansjes, maar echt gevaarlijk werden de Rotterdammers niet.

Ook in de tweede helft was NEC beter en beperkte Sparta zich tot verdedigen. Toch wist de thuisploeg niet tot erg grote kansen te komen. Na ongeveer een uur spelen was er echter wel een grote kans voor de Nijmegenaren. Abels werkte de bal belabberd weg waarna Okita vrij kon inschieten. Auassar hield de bal uit het doel, maar deed dit wel onopzettelijk met zijn arm. Tot ieders grote verbazing werd de bal, ook na inmenging van de VAR, niet op de stip gelegd. Sparta had het geluk aan haar zijde en sleepte daarmee uiteindelijk een puntje uit het vuur in Nijmegen.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Leon van Voorst

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl