Zondagmiddag heeft Sparta nipt verloren van FC Utrecht. De Rotterdammers leken lang op weg naar een terecht punt, maar de individuele klasse van Boussaïd zorgde uiteindelijk voor een overwinning van FC Utrecht.

Sparta begon zeer matig aan het duel in Utrecht. Al binnen een minuut had de ploeg van Fräser achter kunnen en misschien wel moeten staan. Ramselaar kon vrij doorlopen op Okoye en het was aan een goede reflex van de Nigeriaanse doelman te danken dat de brilstand op het bord bleef. Sparta werd daarna langzaam wakker en zette de verdediging steeds beter neer. Achter de laatste linie bleef echter nog steeds wel ruimte en met een aantal lange ballen werd FC Utrecht af en toe nog wel gevaarlijk. Sparta kreeg in het laatste kwartier van de eerste helft aanvallend iets meer lef, zonder daarmee tot grote kansen te komen.

Ook in de tweede helft liet Sparta de bal veelvuldig aan de thuisploeg, die zonder al te veel succes probeerden om door de Spartaanse verdedigingslinie te breken. Sparta kwam er zelf wel iets vaker uit dan in het eerste bedrijf, maar ook de Rotterdammers creëerden weinig grote kansen. Het duel leek dan ook te eindigen in een lelijke maar verdiende 0-0, maar Boussaïd zorgde er met een schitterende goal voor dat FC Utrecht drie punten kon bijschrijven. Sparta had een punt verdiend, maar blijft nu steken op 21 punten.